Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/12/2021 18:05 - Jumping

Podiumplaats voor Tom Verduyn in Kronenberg

Bij onze Noorderburen wordt er deze week internationaal gesprongen in het Peelbergen Equestrian Centre van Kronenberg. Nadat Frédéric Vernaet er gisteren al voor een schitterende prestatie wist te zorgen in de kwalificatie voor de CSI2* GP was het vandaag de beurt aan Tom Verduyn om zich in de kijker te rijden. In de 1.40m hoge kwalificatie voor de Medium Tour verscheen hij aan de start met de 8-jarige merrie Obeisse de Regor (Quidam de Rêvel). Verduyn hield in deze rubriek tegen de klok netjes de 0 op het scorebord en zijn finishtijd van 56.18 seconden leverde hem een mooie 3de plaats op.

 

Bovenaan het klassement zagen we de Duitser Josch Löhden met de 10-jarige ruin Van Moor (Van Helsing). Hij snelde naar een finishtijd van 52.98 seconden en daarmee wist hij de concurrentie al bij al gemakkelijk achter zich te laten. De 2de plaats was dan weer weggelegd voor de Ier Denis Lynch. Die rende op de 9-jarige hengst Cornets Iberio (Cornet Obolensky) die hij naar de meet wist te loodsen in 54.32 seconden.

 

Voor Abel Saïd en de 8-jarige I Am Hdh (Cream On Top) was er nog een 9de plaats.

 

TAGS   |   DENIS LYNCH   |   JOSCH LöHDEN   |   TOM VERDUYN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions