Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/11/2021 23:13 - Jumping

Goffinet en Wathelet scoren in Vilamoura!

Thierry Goffinet en Gregory Wathelet blijven ook tijdens deze slotweek mee het mooie weer maken op de Champions Tour in het Portugese Vilamoura Equestrian Centre. In een met 126 combinaties druk bezette 1.40m rubriek wisten zij vanmiddag namelijk beiden een top 5-klassering te behalen in het tweede deelklassement.

 

Thierry Goffinet wist zich zelfs van een podiumplaats te verzekeren met de 12-jarige schimmelruin Cadt du Ruisseau Z (Chellano Z). Goffinet hield het in de 2de fase netjes foutloos en zijn finishtijd van 32.83 seconden leverde hem een mooie 3de plaats op. Voor Gregory Wathelet was er dan weer een 5de plaats in het klassement. Hij klokte af in 33.94 seconden en kon daarvoor dan weer rekenen op de 11-jarige hengst Ace Of Hearts (Aliandro B).

 

De winst in deze rubriek ging naar de Nederlander Leon Thijssen en dit met de 11-jarige Famous H (Diardo). Thijssen spurtte naar de meet in 30.90 seconden en daarmee was hij ruim anderhalve seconde sneller dan de concurrentie. De Brit Joseph Clayton was degene die het dichtst in de buurt wist te komen van Thijssen. Hij rekende op de 10-jarige Unex Garcon de Lui (Plot Blue) en had er 32.47 seconden voor nodig om zijn omloop tot een goed einde te brengen.

 

TAGS   |   GREGORY WATHELET   |   JOSEPH CLAYTON   |   LEON THIJSSEN   |   THIERRY GOFFINET

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions