Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/11/2021 18:58 - Jumping

Zes ponyruiters starten foutloos aan hun BK!

Na de Young Riders en Juniors was het vanmiddag in het Azelhof van Lier tijd voor de Ponyruiters om aan hun Belgisch Kampioenschap te beginnen. In tegenstelling tot de Young Riders en Juniors stond er voor hen een Barema A zonder chrono op de wedstrijdplanning.

 

Van de 31 combinaties die in de wedstrijdring verschenen wisten er uiteindelijk 6 voor een foutloze ronde te zorgen. Een van hen was regerend Belgisch Kampioene Laure Tijskens met haar 12-jarige vosruin Navayo (Jerome van de Vondelhoeve). Tijskens schitterde twee wekend geleden nog met een 3de plaats in Lyon en begint nu dus ook uitstekend aan haar BK.

 

De andere combinaties die het foutloos wisten te houden deze 1ste manche waren Isee Doem met Flory Du Fleury (Machno Carwyn), Seppe Wouters met Mojito van t Oordeel (Flamenco de Semilly), Emile Beke met Ella van t Wezehof, Jonas Van Dijck met Oblesse (Orchid’s Romario II) en Julie Van Hollebeke met Vagalam Merveilles (Quick Star).

 

Klik hier voor de uitslag.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions