Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/11/2021 16:45 - Jumping

Van Paesschen scoort podiumplaats in Oliva!

Op de Mediterranean Equestrian Tour van Oliva zijn ze inmiddels toe aan de slotweek en voor ons land komt daar nog steeds Constant van Paesschen aan de start. Van Paesschen wist de voorbije weken al voor mooie prestaties te zorgen en verzekerde zich vanmorgen opnieuw van een plaatsje op het podium. In de Gold 1.40m rubriek verscheen hij opnieuw aan de start met zijn 12-jarige voshengst Verdi Treize (Diamant de Semilly) en een foutloze 2de fase 30.40 seconden leverde hem ditmaal een 3de plaats op.

 

Bovenaan het klassement zagen we de Egyptenaar Mouda Zeyada met de 8-jarige merrie Katia (Emerald Van ’t Ruytershof). Hij snelde in die 2de fase naar de meet in 29.32 seconden en slaagde er zo als enige in om de chrono onder de 30 seconden te houden. Verder wist ook de Nederlandse amazone Liesje Vrolijk de prestatie van van Paesschen nog te verbeteren. Zij wist een tijd van 30.24 seconden op het scorebord te brengen en nestelde zich daarmee dus op de 2de plaats.

 

Wat verderop in het klassement was ook Jérôme Guery nog een van de prijswinnaars. Hij werd na ook een foutloze ronde 14de met Hannes 197 (Balou du Rouet).

 

TAGS   |   CONSTANT VAN PAESSCHEN   |   LIESJE VROLIJK   |   MOUDA ZEYADA

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions