Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/11/2021 12:08 - Jumping

Vicky van de Poel ziet talenten vertrekken

Opnieuw transfernieuws uit de stallen van onze landgenote Vicky van de Poel… Via haar sociale media kondigde ze gisteravond namelijk aan ze afscheid heeft moeten nemen van zowel de 6-jarige merrie Pamela M als van de 5-jarige ruin Quatro Vd Middelstede.

 

De merrie Pamela M werd gefokt door de familie van de Poel zelf en is een dochter van Tangelo van de Zuuthoeve en dit in combinatie met de merrie Demoiselle de la Pomme (Erco Van ’t Roosakker), die zelf op 1.45m sprong met van de Poel.

 

Verder verlaat ook de 5-jarige Quatro Vd Middelstede de stallen van van de Poel. Quatro Vd Middelstede is een zoon van Cicero Z van Paemel en komt uit de merrie Queen d’Azur Middelstede (Azur de Paulstra), die we ook kennen als de moeder van Torinto Van De Middelstede (Remondo) en Jos Verlooy’s voormalig GP-paard Domino (Thunder van de Zuuthoeve).

 

TAGS   |   VICKY VAN DE POEL

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions