Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/11/2021 11:43 - Jumping

Thibault Philippaerts neemt de leiding!

Bij de familie Hazebroek in het Azelhof in Lier is het dit weekend uitkijken naar de Belgische Kampioenschappen van de jeugd. Nadat er gisteren al enkele nevenrubrieken op het programma stonden ging het Belgisch Kampioenschap zonet effectief van start met de eerste 1ste manche voor de Young Riders en de U25. Het was Thibault Philippaerts die na deze Barema C de leiding wist te nemen met de 8-jarige ruin Derby de Riverland (Kannan). Philippaerts kwam reeds als tweede starter in de ring en wist met een strakke in 66.04 seconden de concurrentie achter zich te houden.

 

De 2de plaats gaat momenteel naar Arnaud Gaublomme. Ook hij wist met de 10-jarige hengst Lionel Van Equinta (Edjaz Van ’t Merelsnest) voor een snelle ronde te zorgen, maar hij deed er in 67.34 seconden toch ruim een volle seconde langer over dan Philippaerts. Jules Van Hoydonck staat momenteel op de 3de plaats met de 9-jarige merrie Minte Vd Bisschop (Plot Blue). Hij had er 67.40 seconden voor nodig om zijn omloop tot een goed einde te brengen.

 

Thibault Philipparts wist verder ook nog de 4de plaats voor zijn rekening te nemen met Cap du Marais (Kannan) en Vanina Lombard met Venus Des Bois (Jarnac) vervolledigde de top van het klassement op de 5de plaats.

 

Klik hier voor de uitslag.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions