Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/07/2021 17:35 - Jumping

Jos Verlooy 5de in de CSI2* GP van Lier!

Ook in het Azelhof in Lier werd zonet de CSI2* GP afgewerkt. Van de 59 combinaties die aan de start verschenen van deze 1.45m rubriek wisten er 8 in de basisomloop de 0 op het scorebord te houden en zich zo te kwalificeren voor de barrage. Belgisch Kampioen Jos Verlooy was een van hen met de 8-jarige voshengst Nixon van ’t Meulenhof (Denzel van ’t Meulenhof), die hij voor het eerst internationaal aan de start bracht. Verlooy en Nixon wisten in die 8-koppige barrage opnieuw voor een foutloze rit te zorgen en hun tijd van 48.59 seconden was goed voor de 5de plaats in het klassement.

 

Bovenaan het klassement zagen we de Nederlander Harrie Smolders met de 9-jarige hengst Uricas V/D Kattevennen (Uriko). Smolders klokte in de barrage af in 43.90 seconden en zo galmde dus opnieuw het Wilhelmus doorheen het Azelhof. De 2de plaats ging naar de Braziliaan Bernardo Alves. Die had de eveneens 9-jarige Mosito Van Het Hellehof (Elvis Ter Putte) gezadeld en hij wist dan weer een tijd van 45.52 seconden op het scorebord te brengen. Voor Smolders’ landgenoot Leopold van Asten was er ditmaal een 3de plaats. Ook hij hield het met zijn 14-jarige merrie VDL Groep Miss Untouchable (Chacco Blue) opnieuw foutloos en dit in een tijd van 45.76 seconden.

 

Wat verderop in het klassement was er nog een 9de plaats voor Guy Beyers met zijn Mithras de Regor (Elvis Ter Putte) en een 12de plaats voor Gilles Thomas met Luna van het Dennehof (Prince Van De Wolfsakker).

 

TAGS   |   BERNARDO ALVES   |   HARRIE SMOLDERS   |   JOS VERLOOY   |   LEOPOLD VAN ASTEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions