Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/07/2021 17:15 - Jumping

Niels Bruynseels 7de in de WB van Verona!

In het Italiaanse Verona werd met de Wereldbeker zonet het klapstuk van het weekend gesprongen. Exact 40 combinaties verschenen er aan de start van deze derde manche van het nieuwe seizoen en 13 van hen wisten de basisomloop van de Italiaanse pistebouwer Uliano Vezzani zonder kleerscheuren door te komen en zich zo te plaatsen voor de barrage. Een van hen was Niels Bruynseels met de 11-jarige merrie Frenchy VDS (Cornet Obolensky). Bruynseels kwam als 10de starter in de ring en na een fout op de laatste hindernis wist hij uiteindelijk beslag te leggen op de 7de plaats.

 

De overwinning in deze derde manche ging naar de Fransman Simon Delestre met zijn inmiddels 16-jarige Hermes Ryan (Hugo Gesmeray). Delestre kwam als voorlaatste starter in de ring en wist de overwinning veilig te stellen met een foutloze rit in 37.32 seconden. De 2de plaats was weggelegd voor de Duitse amazone Kendra Claricia Brinkop met de 11-jarige Kastelle Memo (Thunder van de Zuuthoeve). Brinkop was in de barrage als eerste in de ring verschenen en had de toon gezet met een foutloze ronde in 37.80 seconden. De Ier Denis Lynch vervolledigde hier het podium op de 3de plaats. Hij stuurde als laatste starter de 15-jarige GC Chopin’s Bushi (Contendro II) naar de meet in 38.62 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions