Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/07/2021 12:11 - Jumping

Top 5-klassering voor Patteet in Verona!

In het Italiaanse Verona is het vandaag natuurlijk vooral uitkijken de Wereldbekermanche van vanmiddag, maar zonet stond er ook al een 1.45m rubriek met joker op het programma. Daarin wist onze landgenote Gudrun Patteet zich te verzekeren van een top 5-klassering en dit met de 11-jarige merrie Sea Coast Donna Vd Windeweg Z (Diamant de Semilly). Patteet slaagde erin om alle balken netjes in de lepels te houden en haar finishtijd van 49.64 seconden leverde haar een 4de plaats op.

 

De winst ging naar de Zweedse amazone Petronella Andersson met de 12-jarige vosmerrie Jeunesse Van T Paradijs (Emerald Van ’t Ruytershof). De stalamazone van Stephan Conter kruiste de meet in 49.23 seconden en daarmee wist ze nipt de concurrentie achter zich te houden.

 

Op de 2de plaats kregen we opnieuw een amazone met de Amerikaanse Jessica Springsteen. Zij rekende voor deze ochtendrubriek op de 14-jaige merrie Tiger Lily (Balou du Rouet) en wist de klok te stoppen op 49.35 seconden. Verder wist ook de Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli de prestatie van Patteet nog te overtreffen. Hij zette met de 9-jarige Chili (Consolidator) een tijd van 49.60 seconden op het scorebord wat hem dus de 3de plaats opleverde.

 

Verder was er ook nog een 8ste plaats voor Wilm Vermeir met Hotshot (London) en een 10de plaats voor Olivier Philippaerts met Miro (Diamant de Semilly).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions