Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/07/2021 11:31 - Jumping

Thibeau Spits snelt opnieuw naar winst!

Vice-Belgisch Kampioen Thibeau Spits heeft zonet opnieuw voor een overwinning weten te zorgen tijdens het internationale concours in het Azelhof in Lier. Net als donderdag tijdens de openingsrubriek werd hij zonet in de 1.35m hoge ochtendrubriek de winnaar met de 12-jarige vosmerrie Javanna Van De Torredreef (Wandor van de Mispelaere). Spits hield in de 2de fase netjes alle balken in de lepels en met een finishtijd van 28.18 seconden wist hij opnieuw alles en iedereen achter zich te laten.

 

Op de 2de plaats zagen we hier de Fransman Xavier Hazebroucq en dit met de 9-jarige ruin Canik Van Bost Z (Carrico). Ook hij wist in de 2de fase voor een foutloze rit te zorgen, maar hij deed er in 28.61 seconden een kleine halve seconde langer over dan Spits. Voor onze landgenoot Chaouki Rijnders was er dan weer een 3de plaats in het klassement. Hij stuurde de 8-jarige ruin Nacco Blue Van Essene (Chacco Blue) naar de eindmeet in 29.08 seconden.

 

Verder was er nog een 13de plaats voor Aline Sercu met Darranty By MDL (Warrant), een 14de plaats voor Camille Biebuyck met Kenya Van De Kleinheide (Thunder van de Zuuthoeve), een 16de plaats voor Aline Sercu met T. Nefertiti Z (Tornesch), een 17de plaats voor Hendrik Denutte met Hector (Flamenco de Semilly) en een 20ste plaats voor Gilles Thomas met Mystic C Van T Heyveld (Thunder van de Zuuthoeve).

 

TAGS   |   CHAOUKI RIJNDERS   |   THIBEAU SPITS   |   XAVIER HAZEBROUCQ

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions