Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/07/2021 09:04 - Jumping

Louise Lenaerts springt naar zilver!

Op het internationale concours van het Azelhof in Lier was de hoofdrubriek van de dag gisteren een 1.40m rubriek met barrage. Daarin wist onze landgenote Louise Lenaerts zich in de picture te springen met haar 9-jarige merrie Maybel Van Het Molenhof (Figaro de la Vie). Lenaerts snelde in een 14-koppige barrage naar de eindmeet in 38.59 seconden en dit was goed voor de 2de plaats in het klassement.

 

Met deze prestatie moest ze enkel de Nederlandse amazone Suus Kuyten voor zich dulden. Kuyten wist in de barrage met de 17-jarige Dallas Du Domaine Z (Darco) een tijd neer te zetten van 37.90 seconden en daarmee liet ze het Wilhelmus door het Azelhof galmen. De in ons land gevestigde Brit Joe Clee vervolledigde hier het podium op de 3de plaats. Hij rekende op de 8-jarige Pilou (Diarado’s Boy) die hij naar de eindmeet wist te sturen in 38.90 seconden.

 

Verderop in het klassement was er nog een 4de plaats voor Pascale Lombard met Spartacus (Calvaro), een 6de plaats oor Gilles Thomas met Miu Miu Van Overis (Inshallah de Muze), een 7de plaats voor Christophe Vanderhasselt met Arthuro de Sarlar Z (Breemeersen Adorado), een 9de plaats voor Pieter Van Den Bergh met Chayne Z (Clarissimo Z), een 12de plaats voor Jens Van Dyck met Ferro, een 17de plaats voor Antoine Deprez met Stitch AD Z (Hunter´s Scendix) en een 18de plaats voor Annelies Vorsselmans met Iago K Zaness (Zavall VDL).

 

TAGS   |   JOE CLEE   |   LOUISE LENAERTS   |   PASCALE LOMBARD   |   SUUS KUYTEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions