Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/06/2021 22:58 - Jumping

Wilm Vermeir schittert in Verona!

Een dag na de overwinning van Olivier Philippaerts kregen we vanavond opnieuw een Belgische overwinning op de Wereldbekerwedstrijd van het Italiaanse Verona! In de 1.55m hoofdrubriek was het vanavond namelijk Wilm Vermeir die zich tot winnaar kroonde met zijn 13-jarige ruin IQ van het Steentje (Toulon). In een barrage waarvoor zich 14 combinaties wisten te plaatsen kwamen Vermeir en IQ van het Steentje als allereerste combinatie opnieuw aan de start en met een fantastische finishtijd van 34.01 seconden wisten zij uiteindelijk opnieuw voor een Belgische overwinning te zorgen.

 

Wilm Vermeir: “Normaal is IQ zeker niet het snelste paard, maar vandaag was hij ook al snel in de basisomloop dus ik wou zeker een poging wagen. Toen ik mijn barrage gereden had wist ik dat het er dicht bij ging zijn, want ik had overal de eerste afstand uit het ritme. Ik was dus heel blij met mijn ronde.”

 

De Ier Mark McAuley was degene die het dichtst in de buurt wist te komen van de tijd van Vermeir. Hij zat in het zadel van zijn inmiddels 17-jarige ruin Miebello (Flyinge Quite Easy), maar ook hij moest met zijn finishtijd van 34.39 seconden zijn meerdere erkennen in Vermeir. De 3de plaats was opnieuw voor ons land dankzij Pieter Devos en de 11-jarige ruin Kannabis van de Bucxtale (Contact van de Heffinck). Devos verscheen als voorlaatste in de ring en wist een tijd van 34.42 seconden op het scorebord te brengen.

 

TAGS   |   MARK MCAULEY   |   PIETER DEVOS   |   WILM VERMEIR

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions