Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/06/2021 11:50 - Jumping

Vandousselaere leidt Belgisch podium in Lier

Op de internationale jumping van Lier is de dag uitstekend begonnen voor de Belgische delegatie! In de 1.35m hoge ochtendrubriek kregen we namelijk een integraal Belgisch podium met op kop Paris Vandoussealere. Die had opnieuw de 11-jarige schimmelmerrie Kaprice VD Bisschop (Berlin) gezadeld en met een foutloze rit in 51.84 seconden mocht ze na haar 3de plaats van donderdag tijdens de openingsrubriek nu wel bovenaan het podium plaatsnemen.

 

Op de 2de plaats kregen we Jeroen De Winter met zijn 15-jarige merrie Gretel S (Corland), met wie hij in 2013 Belgisch Kampioen werd bij de 7-jarige paarden. De Winter klokte vanmorgen af in 52.74 seconden en zo kwam hij een kleine seconde tekort om Vandousselaere van de troon te stoten. Pieter Van Den Bergh vervolledigde het Belgische podium op de 3de plaats. Hij was vergezeld van de 8-jarige Happyness Van De Kapel (Bentley Van De Kapel) die hij naar de meet wist te loodsen in 52.90 seconden.

 

Verder was er nog een 4de plaats voor Christophe Vanderhasselt met Mara VD Bisschop (Elvis Ter Putte), een 7de plaats voor Pascal van Laethem met Helia Des 7 Vallons (Norton d’Eole) en een 10de plaats voor Ines Van Dijck met Caretina (Caretino 2).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions