Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/06/2021 10:54 - Jumping

Beyers beste Belg in Longines Rankingproef!

Met de Prijs Stephex Horsetrucks stond gisteren in het Azelhof van Lier de eerste Longines Rankingproef van het weekend op het programma. Van de 69 combinaties die aan de start verschenen van deze 1.45m rubriek wisten er 10 de basisomloop foutloos door te komen en zo een ticket voor de barrage af te de dwingen. Daaronder ook 5 landgenoten en een van hen was Guy Beyers met zijn 9-jarige voshengst Mithras de Regor (Elvis Ter Putte). Beyers kruiste in de barrage de meet in 42.10 seconden en zorgde zo op de 5de plaats voor de beste Belgische prestatie.

 

Het waren echter de Nederlandse combinaties die deze Longines Rankingproef naar hun hand wisten te zetten. Zo kregen we een integraal Nederlands podium met op kop Leopold van Asten zijn 14-jarige merrie VDL Groep Miss Untouchable (Chacco Blue). Hij wist in de barrage de klok te stoppen op 39.11 seconden en daarmee de concurrentie achter zich te laten.

 

Het zilver was weggelegd voor Jeroen Dubbeldam met de 11-jarige ruin Forever SFN (Azteca VDL). Dubbeldam spurtte naar de eindmeet in 39.29 seconden en wist zo het dichtst in de buurt te komen van van Asten. Harrie Smolders was de 3de Nederlander die het podium wist te halen. Hij was vergezeld van de 9-jarige hengst Uricas V/D Kattevennen (Uriko) en haalde de finish in 39.66 seconden.

 

Voor ons land was er verder nog een 6de plaats voor Patrik Spits met Virocondo Z (Va-Vite), een 7de plaats voor Gilles Thomas met Mystic C Van T Heyveld (Thunder Van De Zuuthoeve), een 8ste plaats voor Christophe Vanderhasselt met Arthuro De Sarlar Z (Breemeersen Adorado), een 10de plaats voor Tatiana Troiani met Che De Kezeg Z (London) en een 17de plaats voor Vanina Lombard met Venus Des Bois (Jarnac).

 

TAGS   |   GUY BEYERS   |   HARRIE SMOLDERS   |   JEROEN DUBBELDAM   |   LEOPOLD VAN ASTEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions