Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/06/2021 09:22 - Jumping

Wathelet wint hoofdrubriek in Vilamoura!

Voor Gregory Wathelet werd het gisteren opnieuw een meer dan geslaagde dag in het Portugese Vilamoura Equestrian Centre. Nadat hij zich eerder op de dag al wist te klasseren in zowel de 1.35m rubriek als in de 1.40m rubriek sloot hij de dag af met een overwinning in de 1.45m hoofdrubriek. Daarvoor kon hij opnieuw rekenen op de 9-jarige schimmelmerrie Argentina de La Marchette (Acajou de La Marchette), met wie hij in 2019 in Gesves Belgisch Kampioen werd bij de 7-jarige paarden. Wathelet klokte in de 2de fase af in 26.62 seconden en daarmee had hij ruim een halve seconde voorsprong op de concurrentie.

 

Op de 2de plaats kregen we de Duitser David Will. Die had de 12-jarige ruin Primus Vom Neumuehler Hof (Perigueux) gezadeld en wist in de 2de fase een tijd van 27.21 seconden op het scorebord te brengen. De Ier Francis Derwin vervolledigde hier het podium op de 3de plaats. Derwin, die eerder op de dag ook al 3de was in de 1.40m rubriek, stuurde de 12-jarige Ahg Whiterock Cruise Down (Cruisings Michy Finn) naar de eindmeet in 27.84 seconden.

 

Wat verderop in het klassement was ook Manuel Thiry hier een van de prijswinnaars. Hij werd na ook een foutloze 2de fase 14de met Indago (Concorde).

 

TAGS   |   FRANCIS DERWIN   |   DAVID WILL   |   GREGORY WATHELET

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions