Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/05/2021 17:50 - Jumping

Epaillard blijft trio Belgen voor in Oliva…

Wat vanmorgen in Oliva wel nog lukte tijdens de kwalificatie voor de Silver GP lukte na de middag net niet tijdens de 1.45m hoge kwalificatie voor de CSI3* GP: een Belgisch overwinning. Het was de snelle Fransman Julien Epaillard die hier een stokje voor wist te steken. In een barrage waarvoor zich 18 combinaties wisten te plaatsen snelde Epaillard met de 9-jarige merrie Cheyenne d’Auge (Guarana Champeix) naar de meet in 24.00 seconden en daarmee wist hij een trio Belgen voor te blijven.

 

Constant van Paesschen wist opnieuw voor de beste Belgische prestatie te zorgen. Hij had de 8-jarige merrie Diaz du Thot (Ready Boy des Forets ‘Hn’) gezadeld en met een finishtijd van 24.42 seconden kwam hij dus een kleine halve seconde tekort om voor een nieuwe Belgische overwinning te zorgen. Na zijn overwinning in de Silver GP kwalificatie wist ook Jérôme Guery zich hier opnieuw te verzekeren van een plaatsje op het podium. Hij was ditmaal vergezeld van de 9-jarige merrie Margriet de Marioposa (Nabab de Rêve) die hij naar de meet wist te sturen in 24.97 seconden.

 

Verder zagen we op de 4de plaats nog Nicola Philippaerts met Gijs (Kashmir Van Schuttershof), op de 12de plaats Emilie Conter met Clochard (Kashmir Van Schuttershof) en op de 14de plaats Koen Vereecke met l’Esmeralda Van ’t Meulenhof (Nabab de Rêve).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions