Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/05/2021 17:28 - Jumping

Dubbelslag voor Gilles Thomas in het Azelhof

Onze landgenoot Gilles Thomas is opnieuw aan een sterk concours bezig in het Azelhof van Lier! Voor de tweede dag op rij wist hij er namelijk een rubriek te winnen met de 9-jarige vosmerrie Miu Miu Van Overis (Inshallah de Muze). Nadat hij gisterenavond al de 1.45m rubriek wist te winnen was hij vanmiddag de beste in de 1.40m rubriek. Thomas en Miu Miu Van Overis hielden het zowel in de 1ste als in de 2de fase foutloos te houden en met een finishtijd van 25.85 seconden wisten ze dus opnieuw de concurrentie achter zich te houden.

 

Op de 2de plaats zagen de Nederlander Harrie Smolders met de 9-jarige merrie Alana Hero Z (Aganix du Seigneur Z), die als jong paard haar opleiding kreeg onder het zadel van Melanie Gelin. Ook Smolders wist in de 2de fase voor een foutloze rit te zorgen, maar hij deed er in 26.96 seconden toch ruim een seconde langer over dan onze landgenoot. De Amerikaanse amazone Stefanie Saperstein volgde hier op de 3de plaats met de 10-jarige Chapeau Z (Chellthago Z). Zij kruiste in de 2de fase de meet in 28.82 seconden en daarmee vervolledigde ze dus het podium.

 

Verderop in het klassement was er nog een 5de plaats voor Ines De Vos met Cookie du Bassin (Lando), een 8ste plaats voor Pieter Kenis met Lolita De Laubry (Flamenco de Semilly), een 11de plaats voor Belgisch Kampioen Jos Verlooy met Novastar VD Berghoeve (Emerald Van ’t Ruytershof), een 12de plaats voor Jules Van Roosbroeck met Nanta (Elvis Ter Putte), een 15de plaats voor Thomas Van Minnebruggen met Nogana Van Het Peggershof (Ogano Sitte), een 17de plaats voor Joep Wenselaers met Eleonor DC-DM (Bamako de Muze), een 18de plaats voor Elke Appeltans met Alencia Von Hary Z (Action Breaker) en een 28ste plaats voor Helena Beyers met Karrabas V/D Mishagen (Erco Van ’t Roosakker).

 

TAGS   |   GILLES THOMAS   |   HARRIE SMOLDERS   |   INES DE VOS   |   STEFANIE SAPERSTEIN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions