Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/05/2021 17:05 - Jumping

Belgen domineren Silver GP Qualifier!

Op de Mediterranean Equestrian Tour van Oliva stond er vanmorgen naast de Gold 1.40m rubriek met de Silver GP kwalificatie nog een tweede 1.40m rubriek op het programma. Die werd volledig gedomineerd door onze landgenoten met op kop de snelle Jérôme Guery! In een barrage waarvoor zich maar liefst 32 combinaties wisten te plaatsen snelde Guery met de 8-jarige merrie Nora de Mariposa (Elvis Ter Putte) naar de eindmeet in 30.42 seconden en daarmee schreef hij nog maar eens overwinning bij op zijn al rijkelijk gevuld palmares.

 

De 2de plaats ging naar Stephex-amazone Emilie Conter, die vorige week ook al in goeden doen was in Oliva. De jongste dochter van Stephan Conter had de 14-jarige merrie Catokia 2 (Catoki Z) gezadeld en met een finishtijd van 30.67 seconden kwam ze dus net als gisteren nipt tekort om voor een nieuwe overwinning te zorgen. Jérôme’s zoon Mathieu Guery vervolledigde hier het podium op de 3de plaats. In het zadel van de 8-jarige Nistria d’O (Falco) kruiste hij in de barrage de meet in 30.72 seconden.

 

Verder werd Emilie Conter ook nog 4de met Hiteck (Heartbeat), Karel Cox 7de met Especially Ultra Z (Emerald Van ’t Ruytershof), Joy Demuynck 8ste met Merryweather Vt Leeuwerikenhof (Emerald Van ’t Ruytershof), Bertrand Genin 13de met Musica Van ’t Roosakker (Spartacus TN) en Elenore Lambilliotte 14de met Hotcha Van ’t Rozendael (Cartier van de Heffinck).

 

TAGS   |   EMILIE CONTER   |   JEROME GUERY   |   MATHIEU GUERY

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions