Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/05/2021 16:36 - Jumping

Van Paesschen begint de dag op het podium!

Net als vorige week komt onze landgenoot Constant van Paesschen ook deze week aan de start op de Mediterranean Equstrian Tour van het Spaanse Oliva. Nadat hij vorige week al enkele keren voor een topklassering wist te zorgen startte hij ook vandaag de dag met een plaatsje op het podium. In de Gold 1.40m rubriek verscheen hij namelijk aan de start met zijn 12-jarige voshengst Verdi Treize (Diamant de Semilly) en zijn foutloze ronde in 64.81 seconden leverde hem ditmaal een mooie 3de plaats op.

 

Het was de Egyptenaar Mouda Zeyada die de winst wist op te eisen met de 8-jarige merrie Katia (Emerald Van ’t Ruytershof). Zeyada spurtte naar een finishtijd van 63.77 seconden en daarmee mocht hij dus bovenaan het podium plaatsnemen. Verder wist ook de Marokkaanse ruiters Abdelkebir Ouaddar het nog sneller te doen dan van Paesschen. Hij zette met de 10-jarige Bilbot (Quicky de Kreisker) een tijd van 64.03 seconden op het scorebord en dit was dus goed voor de 2de plaats in het klassement.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions