Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/05/2021 10:17 - Jumping

Gilles Thomas wint hoofdrubriek in Lier!

Na de 1.40m rubriek stond er gisterenavond bij de familie Hazebroek in het Azelhof ook meteen een 1.45m rubriek op het programma. Daarin kregen we opnieuw een Belgische overwinning dankzij Gilles Thomas en de 9-jarige vosmerrie Miu Miu Van Overis (Inshallah de Muze), met wie hij vorige maand in Bonheiden ook al 2 rubrieken wist te winnen. Thomas wist in deze rubriek tegen de klok netjes de 0 op het scorebord te houden en met een finishtijd van 61.95 seconden liet hij opnieuw de Brabançonne doorheen het Azelhof galmen.

 

En ook de 2de plaats in deze hoofdrubriek kleurde Belgisch en daarvoor zorgde Christophe Vanderhasselt met de 11-jarige Kadans Van De Mispelaere (Wandor Van De Mispelaere). Vanderhasselt kruiste de meet in 62.15 seconden en daarmee kwam hij dus nipt tekort op Thomas van de troon te stoten. De Braziliaan André Reichmann vergezelde onze landgenoten op het podium op de 3de plaats. Hij zadelde de 8-jarige ruin Hanakine (Baltik Sitte) die hij naar de meet wist te loodsen in 62.46 seconden.

 

Verder werd Christophe Vanderhasselt ook nog 4de met Arthuro De Sarlar Z (Breemeersen Adorado) en was er een 6de plaats voor Ann Carton-Grootjans met Nox Blue Van De Hertogen (VDL Zirocco Blue), een 16de plaats voor Catherine Van Roosbroeck met Mira F  (I’M Special de Muze) en een 21ste plaats voor Jeroen De Winter met Karenina Z (Kannan).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions