Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/02/2021 08:58 - Jumping

Emma Stoker verlaat Eurohorse

Er komt een einde aan de samenwerking tussen de Britse amazone Emma Stoker en Axel Verlooy van Eurohorse. Stoker liet gisterenavond via haar sociale media weten dat het driesterrenconcours van Opglabbeek van afgelopen weekend haar laatste was in dienst van de familie Verlooy.

 

Stoker: “Ik wil iedereen bij Eurohorse bedanken voor alle kansen, vertrouwen en steun die ik de afgelopen jaren gekregen heb. Ik ben erg dankbaar dat ik zoveel goede paarden heb kunnen rijden,  fantastische mensen heb mogen ontmoeten en vooral dat ik zoveel onvergetelijke momenten heb mogen beleven.”

 

Emma Stoker kwam midden 2019 bij Axel Verlooy terecht. Ze reed op dat moment voor Bob Young van Townhead Stud, maar toen die al zijn wedstrijdpaarden aan Axel Verlooy verkocht verhuisde Stoker mee naar de stallen in Grobbendonk. Over wat haar verdere toekomstplannen zijn is nog niets bekend, al liet ze wel al weten dat ze terug naar Groot-Brittannië verhuist.

 

TAGS   |   EMMA STOKER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions