Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/01/2021 09:27 - Jumping

Housen wint de CSIU25 GP van Kronenberg!

Terwijl het zowel in het Sentower Park van Opglabbeek als in het Vilamoura Equestrian Centre net niet wou lukken voor onze landgenoten hebben we gisteren dan toch nog een Belgische GP-overwinning gekregen. Op het internationale jeugdconcours van Kronenberg werd de CSIU25 GP namelijk gewonnen door Limburger Alexander Housen en dit met de 9-jarige schimmelhengst Casillas van de Helle (Casall). Housen en Casillas van de Helle waren na een foutloze basisomloop een van de 8 combinaties die zich wisten te plaatsen voor de barrage. Daarin hielden ze als eerster starter opnieuw alle balken in de lepels en met een finishtijd van 34.64 seconden weerklonk uiteindelijk de Brabançonne doorheen het Peelbergen Equestrian Centre.

 

Net na Housen kregen we de Nederlandse amazone Lisa Bongers. Die had de 13-jarige ruin Donbalian (Carthino Z) en ook zij wist in de barrage opnieuw voor een foutloze ronde te zorgen. Ze klokte daarbij echter af in 38.16 seconden en daarmee moest ze duidelijk haar meerdere erkennen in Housen. Op de 3de plaats kregen we met de Duitse Elisa Held nog een amazone op het podium. Zij rekende op de 12-jarige Edonja G (VDL Zirocco Blue), die ze naar de meet wist te sturen in 38.59 seconden.

 

TAGS   |   ALEXANDER HOUSEN   |   ELISA HELD   |   LISA BONGERS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions