Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
31/10/2021 20:29 - Jumping

François Mathy Jr. 2de in GP van Vilamoura!

Ook in het Portugese Vilamoura Equestrian Centre was het vanmiddag tijd voor de CSI4* Grote Prijs. De Nederlandse pistebouwer Louis Konickx had daarin opnieuw goed werk geleverd, want van de 40 combinaties die aan de start verschenen van deze 1.50m rubriek wisten er exact 10 zich te kwalificeren voor de barrage.

 

Een van die 10 was onze landgenoot François Mathy Jr. met zijn 13-jarige ruin Uno de La Roque. Mathy Jr., die eerder deze week ook al een rubriek wist te winnen onder de Portugese zon, wist in de barrage opnieuw de 0 op het scorebord te houden en met zijn tijd van 45.55 seconden wist hij beslag te leggen op de 2de plaats.

 

Voor de derde (!) week op rij ging de overwinning in de Grote Prijs naar de Italiaan Piergiorgio Bucci. Die rekende opnieuw op zijn 12-jarige schimmelruin Cochello (Casall) en met een verschroeiende finishtijd van 40.10 seconden wist hij met veel overtuiging de concurrentie op afstand te houden. De 3de plaats was weggelegd voor de Britse amazone Nicole Pavitt. Die zat in het zadel van de 9-jarige Madagascar Dwerse Hagen (Va-Vite) en wist de eindmeet te bereiken in 45.80 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions