Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
31/10/2021 18:58 - Jumping

Springfout houdt Vereecke van GP-winst…

Het scheelde niet veel of we hadden vanmiddag opnieuw een Belgische Grand Prix-overwinning mogen noteren… Op de Mediterranean Equestrian Tour van het Spaanse Oliva was Andres Vereecke namelijk een van de 12 combinaties die zich na een foutloze basisomloop wisten te plaatsen voor de barrage in de CSI2* GP. Daarin wist hij met de 10-jarige ruin d’Artagan RR (Diamant de Semilly) in 40.34 seconden de snelste tijd op het scorebord te brengen, maar in zijn haast zag hij helaas ook een balkje uit de lepels rollen waardoor hij finaal genoegen moest nemen met de 5de plaats.

 

Daardoor ging de winst naar de Amerikaanse amazone Isabella Russekoff en dit met de 14-jarige hengst Balou’s Fly High (Balou du Rouet). Russekoff wist in de barrage wel de 0 op het scorebord te houden en met haar tijd van 43.17 seconden was ze dus de snelste van de foutlozen.

 

De 2de plaats ging naar Duitsland en daarvoor zorgde Christopher Kläsener met de 11-jarige merrie Loopy (Leo Von Faelz). Hij kruiste de meet in 43.19 seconden en kwam zo dus amper 2 honderdsten van een seconde tekort om de overwinning op te eisen. De Deense amazone Clara Hallundbæk vervolledigde het podium op de 3de plaats. Zij zette met de 14-jarige HH Best Buy (Baloubet du Rouet) de klok stil op 44.52 seconden.

 

Verder werd Koen Vereecke nog 6de met l’Esmeralda Van ’T Meulenhof (Nabab de Rêve) terwijl Simon Morssinkhof nog 8ste werd met zijn Vivolta de Gree (Diamant de Semilly).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions