Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
31/10/2021 18:30 - Jumping

Belgen domineren opnieuw in Oliva!

Vooraleer we vanmiddag op de Mediterranean Equestrian van Oliva gingen kijken naar de CSI2* GP stond er voor een de ruiters en amazones van de CSI2*-competitie eerst nog de Gold 1.40m rubriek op het programma. Die werd net als gisteren tijdens de Longines Rankingproef gedomineerd door onze landgenoten met vandaag een overwinning voor Constant van Paesschen. Die had zijn 12-jarige voshengst Verdi Treize (Diamant de Semilly) gezadeld en met een finishtijd van 25.18 seconden in de 2de fase wist hij dus opnieuw voor een Belgische overwinning te zorgen.

 

Op de 2de plaats zagen we hier Andres Vereecke met zijn 13-jarige schimmelmerrie In The Mood (Winningmood van de Arenberg), met wie hij vorige maand in Maubeuge nog twee rubrieken wist te winnen. Vereecke wist ook alle balken in de lepels te houden en stopte daarbij de klok op 25.57 seconden. De Française Marie Hecart, die donderdag nog de GP-kwalificatie wist te winnen, vervolledigde hier het podium op de 3de plaats. Zij stuurde haar 11-jarige Alpha de Ternoire (Kashmir Van Schuttershof) naar de eindmeet in 27.09 seconden.

 

Koen Vereecke strandde dan weer net naast het podium. Hij werd na ook een foutloze 2de fase 4de met Aramis Van ’T Leeuwerikenhof Z (Aimar van het Polderho).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions