Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
31/10/2021 11:27 - Jumping

Guery begint de slotdag op het podium!

Op Equita Lyon in Frankrijk was het vanmorgen al vroeg dag, want reeds om 08.00u stond de eerst rubriek van de dag op het programma. Het werd een 1.50m hoge speedclass voor de ruiters en amazones van de CSI5* competitie en daarin wist onze landgenoot Jérôme Guery zich in de kijker te springen. Guery rekende op zijn 11-jarige voshengst Eras Ste Hermelle (Vargas de Ste Hermelle) en leverde een vlekkeloze prestatie af. Hij hield alle balken netjes in de lepels en met zijn tijd van 61.90 seconden wist hij beslag te leggen op de 3de plaats in het klassement.

 

Winst was er voor de Fransman Julien Gonin en dit met de 12-jarige Valou du Lys (Calvaro F.C.). Gonin spurtte naar de eindmeet in 61.13 seconden en zo zorgde hij dus opnieuw voor een thuisoverwinning. De Amerikaanse amazone Jessica Springsteen was dan weer goed voor de 2de plaats in het klassement. Zij had de 12-jarige merrie Volage du Val Henry (Quidam de Rêvel) gezadeld en met een tijd van 61.64 seconden wist zij het dus nog net iets beter te doen dan Guery.

 

TAGS   |   JEROME GUERY   |   JESSICA SPRINGSTEEN   |   JULIEN GONIN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions