Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
31/10/2021 09:33 - Jumping

Henrik von Eckermann wint de Equita Masters!

Op de Wereldbekerwedstrijd van Lyon stonden gisterenavond de Equita Masters op het programma, een 1.60m rubriek waarin de top 10 uit de eerste ronde zich kwalificeerde voor een tweede en beslissende ronde. Het was uiteindelijk de Zweed Henrik von Eckermann die de overwinning wist op te eisen met de 10-jarige merrie Glamour Girl (VDL Ziroco Blue). Von Eckermann wist het in beide rondes foutloos te houden en met een tijd van 38.95 seconden wist hij de concurrentie achter zich te houden.

 

Daarmee was hij duidelijk sterker dan de Oostenrijker Max Kühner, die ook tweemaal voor een foutloze ronde wist te zorgen. Hij kruiste met de 10-jarige Up Too Jacco Blue (Chacco Blue) echter de meet in 42.16 seconden en moest zo zijn meerder erkennen in Von Eckermann. De Britse amazone Holly Smith tenslotte vervolledigde het podium op de 3de plaats. Zij kreeg met de 13-jarige Denver (Albfuehren’s Memphis) in beide rondes 1 strafpuntje voor tijd aangerekend.

 

TAGS   |   HENRIK VON ECKERMANN   |   HOLLY SMITH   |   MAX KüHNER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions