Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
31/10/2021 09:08 - Jumping

Gilles Thomas springt naar 2de plaats!

Na de 1.40m rubriek stond er gisterenavond in het Sentower Park van Opglabbeek opnieuw een Longines Rankingproef op het programma. Deze 1.45m rubriek tegen de klok leverde ditmaal een podiumplaats voor Gilles Thomas. In het zadel van de 9-jarige vosmerrie Miu Miu van Overis (Inshallah de Muze) kruiste hij de meet in 63.11 seconden en dit was goed voor de 2de plaats.

 

Enkele de Britse amazone Ellen Whitaker wist beter te doen. Whitaker, die ook al 3de werd in de 1.40m rubriek, had de 10-jarige Fiona des Hayettes (Lord des Hayettes) gezadeld en wist met een tijd van 62.71 seconden een nieuwe Belgische overwinning te voorkomen. De 3de plaats ging hier naar de Duitser Philip Rüping. Die rekende op de 8-jarige Chasuitos PS (Chacco Blue) en slaagde erin om een tijd van 63.43 seconden op het scorebord te brengen.

 

Voor ons land was er verder nog een 8ste plaats voor Leonie Peeters met La Lou (Sandro Boy), een 10de plaats voor Jeroen Appelen met Monte Blue PS (Monte Bellini) en een 12de plaats voor Simon Prouvé met Napoli Ter Wijnen (Diamant de Semilly).

 

TAGS   |   ELLEN WHITAKER   |   GILLES THOMAS   |   PHILIP RüPING

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions