Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
31/10/2021 08:50 - Jumping

Belgisch podium in rankingproef van Oliva!

Op de Mediterranean Equestrian Tour van het Spaanse Oliva is het gisteren opnieuw een bijzonder succesvolle dag geworden voor onze landgenoten! In de 1.45m hoge Longines Rankingproef kleurde het volledig podium Belgisch met op kop Nicola Philippaerts en zijn 10-jarige hengst Gijs (Kashmir Van Schuttershof). Philippaerts, die eerder op de dag ook 3de met Mr Uno-K Van ’t Kattenheye ook 3de was geworden in de Silver Grand Prix, snelde in een 12-koppige barrage naar de finish in 36.12 seconden en daarmee zorgde hij dus opnieuw voor een Belgische overwinning na de winst van Emilie Conter op vrijdag.

 

De 2de was gisteren opnieuw voor Karel Cox en zijn eveneens 10-jarige Curiano Van Maarle Z (Canabis Z). Cox, die ook vrijdag al 2de werd achter Emilie Conter, kruiste de meet in 36.52 seconden en kwam zo dus opnieuw net tekort om een nieuwe overwinning op zijn palmares te schrijven. Constant van Paesschen vervolledigde het Belgische podium op de 3de plaats. Hij had de 8-jarige Diaz du Thot (Ready Boy des Forets ‘Hn’) gezadeld, die hij naar de meet wist te loodsen in 38.25 seconden.

 

Verderop in het klassement was er nog een 11de plaats voor Simon Morssinkhof met Catoki’s Cornet (Catoki Z).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions