Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/10/2021 18:49 - Jumping

Podiumplaats voor Philippaerts in Silver GP!

Met de 1.40m hoge Silver Tour Grand Prix stond vanmiddag in het Spaanse Oliva de eerste Grand Prix van het weekend op het programma. Voor onze landgenoot Nicola Philippaerts leverde dat een podiumplaats op met de 9-jarige hengst Mr Uno-K Van ’T Kattenheye (Numero Uno). In een barrage waarvoor zich 8 van de 38 combinaties wisten te plaatsen snelde Philippaerts naar de meet in 32.51 seconden en dit was goed voor de 3de plaats in het klassement.

 

We kregen een Franse overwinning dankzij amazone Felicie Bertrand en de 8-jarige Dxb Legend (Diamant de Semilly). Zij finishte in de barrage in 31.14 seconden en daarmee wist ze de concurrentie achter zich te houden. De 2de plaats ging naar Olympisch Kampioen Ben Maher. Die had de 7-jarige Point Break (Action Breaker) gezadeld en met een tijd van 31.98 seconden wist hij ook nog net voor Philippaerts te blijven.

 

Verder was er voor ons land nog een 6de plaats voor Joy Demuynck met Urbin Manciais (Kashmir Van Schuttershof), een 8ste plaats voor Bertrand Genin met Fidelis du Jolibois (Vulcain du Saint-Homme) en een 11de plaats voor Eva Jennen met Valuas Vd Horst Z (Verdi TN).

 

TAGS   |   BEN MAHER   |   FELICIE BERTRAND   |   NICOLA PHILIPPAERTS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions