Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/10/2021 13:05 - Jumping

Gudrun Patteet tweemaal in de top 5 in Lyon!

Onze landgenote Gudrun Patteet is vanmorgen goed gestart aan haar dag op Equita Lyon in het zuiden van Frankrijk. In de 1.50m rubriek wist ze namelijk maar liefst tweemaal de top 5 van het klassement te halen.

 

Met haar 15-jarige ruin Sea Coast Pebbles Z (Picasso Z) wist Patteet zich te verzekeren van een plaatsje op het podium. Ze kruiste in deze rubriek tegen de klok de meet in 65.33 seconden en dit leverde haar de 3de plaats op. Maar ook met de 9-jarige Sea Coast Monalisa van ’t Paradijs (Bamako de Muze) wist Patteet de 0 op het scorebord te houden. Ze finishte in 67.57 seconden wat dan weer goed was voor de 5de plaats in het klassement.

 

De overwinning bleef in eigen land en daarvoor zorgde Simon Delestre met de inmiddels 16-jarige ruin Hermes Ryan. (Hugo Gesmeray). Delestre stopte de klok op 64.22 seconden en zo mocht hij bovenaan het klassement plaatsnemen. Verder wist ook de Zwitser Steve Guerdat de prestatie van Patteet nog te overtreffen. De voormalige nummer 1 van de wereld zette met de 10-jarige Albfuehren’s Maddox (Cohiba) een tijd van 65.03 seconden op het scorebord en nestelde zich daarmee dus op de 2de plaats.

 

TAGS   |   GUDRUN PATTEET   |   SIMON DELESTRE   |   STEVE GUERDAT

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions