Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/10/2021 22:42 - Jumping

Jeroen Appelen 2de in Longines Rankingproef!

In het Sentower Park van Opglabbeek werd de tweede dag van het driesterrenconcours vanavond afgesloten met de eerste Longines Rankingproef van het weekend. 16 van de 68 combinaties die aan de start verschenen van deze 1.50m rubriek wisten de basisomloop foutloos door te komen en zich zo te verzekeren van een plaatsje in de barrage. Een van hen was onze landgenoot Jeroen Appelen met zijn 10-jarige vosmerrie Lunatique de Kwakenbeek (Cicero Z), met wie hij gisteren ook al 4de was in de 1.50m rubriek. Appelen wist in de barrage opnieuw voor een foutloze ronde te zorgen en zijn finishtijd van 37.24 seconden leverde hem ditmaal een 2de plaats op.

 

De overwinning moest hij echter laten aan de Brit Samuel Hutton. Die had de 10-jarige ruin Givenchi (VDL Zirocco Blue) gezadeld en met een tijd van 37.09 seconden wist hij de concurrentie nipt voor te blijven. Een ook de 3de plaats ging naar Groot Brittannië dankzij amazone Emma Stoker, die rijdt voor de stal van Axel Verlooy. Stoker kruiste in de barrage de meet in 37.27 seconden en vervolledigde zo dus het podium.

 

Voor Wilm Vermeir was er nog een 8ste plaats met Iq van het Steentje (Toulon), voor Vincent Lambrecht een 11de plaats met Canaletto Gali (Kannan), voor Gilles Thomas een 13de plaats voor Gilles Thomas met Luna van het Dennehof (Prince van de Wolfsakker) en voor David Malfait een 16de plaats met Boss de Bonnieres (Quaprice Boimargot Quincy).

 

TAGS   |   EMMA STOKER   |   JEROEN APPELEN   |   SAMUEL HUTTON

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions