Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/10/2021 18:35 - Jumping

Nieuwe overwinning voor Emilie Conter!

Onze landgenote Emilie Conter is duidelijk in de ‘winning mood’ op de Mediterranean Equestrian Tour van het Spaanse Oliva! Voor het tweede dag op rij wist ze er namelijk een rubriek te winnen met haar 13-jarige hengst Clochard (Kashmir Van Schuttershof). Nadat ze gisteren de beste was in de Gold 1.40m rubriek wist ze vandaag ze concurrentie naar huis te sturen in de 1.45m hoge Longines Rankingproef. In een barrage waarvoor zich maar liefst 31 combinaties wisten te plaatsen spurtte zij naar de eindmeet in 22.94 seconden en daarmee mocht ze dus opnieuw bovenaan het podium plaatsnemen.

 

Maar ook de 2de plaats was hier weggelegd voor ons land dankzij gewezen Belgisch Kampioen Karel Cox en de 10-jarige ruin Curiano Van Maarle Z (Canabis Z). Cox wist in die druk bezette  barrage de klok stoppen op 23.50 seconden en daarmee kwam hij toch ruim een halve seconde tekort om Conter het vuur aan de schenen te leggen. De Franse amazone Marie Hecart volgde onze landgenoten op de 3de plaats. Zij had er met de 12-jarige Vahinee (Lauterbach) 24.13 seconden voor nodig om haar  barragerit tot een goed einde te brengen.

 

Verder was er ook nog een 5de plaats voor Nicola Philippaerts met Khan Vd Kattevennen Z (Kannan) en een 12de plaats voor Rik Hemeryck met Maestro de Brandegem (Ready Boy des Forets).  

 

TAGS   |   EMILIE CONTER   |   KAREL COX   |   MARIE HECART   |   NICOLA PHILIPPAERTS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions