Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/10/2021 17:17 - Jumping

Familie Vereecke schittert in Oliva!

Zowel vader Koen als zoon Andres Vereecke komen deze week aan de start op de Mediterranean Equestrian Tour van het Spaanse Oliva. Beide heren deden vanmiddag hun naam weer alle eer aan en verzekerden zich van een top 5-klassering in de Gold 1.40m rubriek. Het was Andres die voor de beste prestatie wist te zorgen van de twee. Hij zat in het zadel van de 8-jarige Halima van het Bonte Hof Z (Hos d’O) en een foutloze rit in 68.69 seconden leverde hem een 2de plaats. Koen kwam dan weer aan de start met de 8-jarige Aramis Van ’T Leeuwerikenhof Z (Aimar van het Polderhof) en ook hij wist de balken netjes in de lepels te houden. Hij kruiste daarbij de meet in 73.36 seconden wat dan weer goed was voor een 4de plaats in het klassement.

 

De winst ging hier naar de Brit Oliver Fletcher, die gisteren ook al een keer 3de was in een 1.40m rubriek. Fletcher had ditmaal de 10-jarige Garande (VDL Groep Zagreb) gezadeld en met een tijd van 66.72 seconden mocht hij ditmaal wel de hoofdprijs in ontvangst nemen. Zijn land- en naamgenoot William Fletcher volgde na Andres Vereecke op de 3de plaats. Hij zette met de 10-jarige Ginadina PP (Cabrio van de Heffinck) de klok stil op 72.90 seconden.

 

Voor Emilie Conter was er nog een 7de plaats met de 10-jarige Gucci Musterd (Baloubet du Rouet). Ook zij wist voor een foutloze ronde te zorgen.

 

TAGS   |   ANDRES VEREECKE   |   KOEN VEREECKE   |   OLIVER FLETCHER   |   WILLIAM FLETCHER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions