Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/10/2021 17:05 - Jumping

Abdel Saïd scoort rankingpunten in Vejer!

Op de Sunshine Tour van het Spaanse Vejer de la Frontera was het vandaag natuurlijk uitkijken naar de CSIO3* Nations Cup van vanmiddag, maar voor we zover waren stonden er vanmorgen nog eerst enkele andere rubrieken op het programma. Zo startte de dat vanmorgen op de Milton Arena met een 1.45m hoge Longines Rankingproef en daarin wist onze landgenoot Abdel Saïd zich in de prijzen te rijden. Saïd zadelde de 7-jarige Etincelle D’Ellipse (Apache d'Adriers) en met een foutloze rit in 68.43 seconden wist hij de 9de plaats oor zijn rekening te nemen.

 

Winst was er voor de Turkse ruiter Derin Demirsoy en dit met de 9-jarige Caprice D’Elle (Arko III). Hij kruiste de meet in 61.83 seconden en daarmee wist hij alles en iedereen achter zich te houden.

 

De Brit Jackson Reed Stephenson volgde na Demirsoy op de 2de plaats. Hij was vergezeld van de 9-jarige Muna VD Bisschop (Cornet Obolensky) en met een tijd van 63.08 seconden wist hij dus het dichtst in de buurt te komen van Demirsoy. De Zweed Zascha Nygaard Andreasen vervolledigde hier het podium op de 3de plaats. Hij kwam over de meet in 64.03 seconden en kon daarvoor dan weer rekenen op de 9-jarige Casino Calvin (Farfelu de Muze).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions