Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/10/2021 16:51 - Jumping

Estelle Van Tricht gaat winnen in Kronenberg

De internationale jeugd verzamelt deze week opnieuw in het Peelbergen Equestrian Centre van Kronenberg. Voor ons land komt daar onder andere amazone Estelle Van Tricht aan de start en die wist vanmiddag ook meteen voor een Belgische overwinning te zorgen. In de 1.15m openingsrubriek voor de Children snelde zij namelijk naar de overwinning met haar 16-jarige merrie Ferra van den Bisschop (Vigo d’Arsouilles). Van Trickt klokte in de 2de fase af in 32.39 seconden en daarmee mocht zij de hoofdprijs in ontvangst nemen.

 

Op de 2de plaats zagen we hier de Tsjechische amazone Magdalena Held. Die had de 11-jarige ruin Semmering (Sergio Rossi) gezadeld en wist in de 2de fase een tijd van 33.32 seconden op het scorebord te brengen. De Duitse amazone Charlotte Westphal vervolledigde het volledig vrouwelijke podium op de 3de plaats. Zij stuurde haar 7-jarige Comtess Old (Conthargos) naar de finishlijn in 34.67 seconden.

 

Verder werd Estelle Van Tricht ook nog 8ste met Furmint (Ustinov) terwijl er voor Yari van den Branden nog een 9de plaats was met Carpe Diem Z (Canabis Z).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions