Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/10/2021 16:32 - Jumping

Joy Demuynck springt naar zilver in Oliva!

Ook op de Mediterranean Equestrian Tour van het Spaanse Oliva stond er vandaag weer heel wat te gebeuren. Op de Oliva Arena startte de dag vanmorgen met de Silver 1.40m rubriek en dat leverde een podiumplaats op voor onze landgenote Joy Demuynck. Die zadelde voor deze ochtendrubriek de 13-jarige ruin Urbin Manciais (Kashmir Van Schuttershof) en een foutloze ronde in 60.51 seconden leverde haar een mooie 2de plaats op.

 

Enkel de Franse amazone Marie Hecart wist beter te doen tijdens dit ochtendnummer. Zij stuurde haar 10-jarige Bulgari de Carva (Diamant de Semilly) naar de finish in 57.86 seconden en daarmee was ze wel beduidend sneller dan Demuynck. De 3de plaats op het podium zagen we de Brit Alan Thomas en dit met 8-jarige Cadeau’s Son de Muze Z (Cadeau de Muze). Ook hij wist de 0 op het scorebord te houden en finishte daarbij in 60.21 seconden.

 

Verder wist ook Nicola Philippaerts zich nog te klasseren met de 9-jarige hengst Mr Uno-K Van ’T Kattenheye (Numero Uno). Hij koos voor een ‘opwarmingsrondje’ en werd na 2 strafpunten voor tijd nog 12de.

 

TAGS   |   ALAN THOMAS   |   JOY DEMUYNCK   |   MARIE HECART

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions