Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/10/2021 21:17 - Jumping

Emilie Conter zorgt voor winst in Oliva!

Op de Mediterranean Equstrian Tour van het Spaanse Oliva heeft onze landgenote Emilie Conter vanmiddag de Gold 1.40m rubriek op haar naam weten te schrijven. De jongste dochter van Stephan Conter rekende voor deze laatste rubriek van de dag op haar 13-jarige ruin Clochard (Kashmir Van Schuttershof) en wist het zowel in de 1ste als in de 2de fase foutloos te houden. Ze klokte daarbij af in 29.10 seconden en daarmee was zij de enige die er in slaagde om de chrono onder de 30 seconden te houden.

 

De 2de plaats bleef in eigen land dankzij Francisco Goyoaga Mollet en de 9-jarige merrie Carla de Beaufour (Miami de Semilly). Goyoaga Mollet spurtte in de 2de fase naar de finish in 31.38 seconden en daarmee moest hij duidelijk zijn meerder erkennen in onze landgenote. De Brit Oliver Flechter vervolledigde hier het podium op de 3de plaats. Hij had de eveneens 9-jarige True Blue (Den Ham Blue R) gezadeld, die hij naar de meet wist te loodsen in 32.35 seconden.

 

Verder was ook Koen Vereecke hier een van de prijswinnaars. Hij werd na ook een foutloze 2de fase 11de met Call Me de Muze Z (Clarissimo Z).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions