Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/10/2021 21:08 - Jumping

Lambrecht laat de concurrentie achter zich

De Belgische delegatie is goed gestart aan het internationale concours van het Limburgse Sentower Park! Nadat Jens Vandenberk vanmiddag al de 1.35m openingsrubriek wist te winnen kreeg ook de daaropvolgende 1.40m rubriek namelijk een Belgische winnaar. Het was Vincent Lambrecht die er de winnaar werd met de 9-jarige ruin Canaletto Gali (Kannan). Lambrecht wist in deze rubriek rechtstreeks op tijd de klok te stoppen op 62.91 seconden en daarmee weerklonk dus opnieuw de Brabançonne tijdens de prijsuitreiking.

 

De Turk Hasan Senturk volgde na Lambrecht op de 2de plaats. Ook hij wist me de 8-jarige Carlchen 94 (Cascadello) alle balken netjes in de lepels te houden, maar hij deed er 66.49 seconden over om de eindmeet te bereiken. De 3de die hier het podium wist te halen was de Nederlandse amazone Anouk de Ruijter. Vergezeld van de eveneens 8-jarige Dancing Nini Z (Davidof BB) kruiste zij de eindmeet dan weer in 67.37 seconden.

 

Verder werd Dirk Demeersman nog 6de met Corvette Van ’T Koningshof Z (Clarissimo Z), Jeroen Appelen 7de met Guardian (Nabab de Rêve), Ines van den Bosch 8ste met Vedette (Guidam’s Willow), Gilles Dunon 13de met Comanchero de Poteau Z (Comilfo Plus Z), Ann Carton-Grootjans 15de met Kai Licha de Carmel (Prince van de Wolfsakker), Tim Prouvé 19de met Hocus Pocus van de Lucashoeve (Chin Chin) en Dominique Hendrickx 21ste met Mylord Les Hauts Z (Mylord Carthago).

 

TAGS   |   ANOUK DE RUIJTER   |   HASAN SENTURK   |   VINCENT LAMBRECHT

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions