Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/10/2021 16:08 - Jumping

Van Paesschen 5de in GP-kwalificatie!

Op de Mediterranean Equestrian Tour van het Spaanse Oliva stond vanmiddag de eerste kwalificatie voor de CSI2* GP op het programma. Deze 1.45m rubriek tegen de klok leverde een top 5-klassering voor Constant van Paesschen met zijn 12-jarige voshengst Verdi  Treize (Diamant de Semilly). Van Paesschen, die zich gisteren ook al wist te klasseren bij de 6- en 7-jarige paarden, kruiste de meet in 68.10 seconden en daarmee legde hij beslag op de 5de plaats in het klassement.

 

De winst was weggelegd voor de Française Marie Hecart. Die had de 12-jarige merrie Vahinee (Lauterbach) onder het zadel en met een foutloze rit in 64.46 seconden wist zij de concurrentie op afstand te houden.

 

De Braziliaan André Americo De Miranda was hier goed voor de 2de plaats in het klassement. Hij zette de klok stil op 65.67 seconden en kon voor deze prestatie rekenen op de 10-jarige merrie Gemke. De 3de plaats ging dan weer naar Ierland dankzij Gerard O’Neill en de 10-jarige Keatingstown Z Wellie Two (Z Wellie 72). Hij had er 66.97 seconden voor nodig om in deze rubriek de eindmeet te bereiken.

 

Naast van Paesschen was ook Koen Vereecke een van de prijswinnaars. Hij werd na ook een foutloze rit 7de met l’Esmeralda Van ’T Meulenhof (Nabab de Rêve).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions