Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/10/2021 15:57 - Jumping

Jens Vandenberk wint openingsrubriek!

In het Sentower Park van Opglabbeek is de driesterrencompetitie zonet van start gegaan met een 1.35m hoge speedclass. Die werd meteen gedomineerd door onze landgenoten met op kop Jens Vandenberk en de 12-jarige schimmelmerrie Cynthia Z (Calvados Z). Vandenberk, die ook vorige week in Opglabbeek al een rubriek wist te winnen met Cynthia Z, stopte de klok op 52.67 seconden en daarmee stond hij op kop van een integraal Belgisch podium.

 

Zo ging de 2de plaats naar amazone Aurelia Guisson, die afgelopen zomer nog individueel brons wist te behalen tijdens het Europees Kampioenschap voor Junioren in het Portugese Vilamoura. Guisson had opnieuw haar 12-jarige schimmelmerrie Berline Form Second Life Z (Berlin) gezadeld en wist de meet te bereiken in 52.79 seconden. Met Ines van den Bosch kregen we op de 3de plaats nog een amazone op het podium. Van den Bosch was vergezeld van de 12-jarige merrie Go Go, die ze naar de meet wist te sturen in 55.92 seconden.

 

Verder zagen we bij de prijswinnaars nog een 7de plaats voor Pieter Devos met Nascar Van ’T Siamshof (Emilion) en een 9de plaats voor Thomas De Wit met Gazelle van de Byloke (Wandor van de Mispelaere).

 

TAGS   |   AURELIA GUISSON   |   INES VAN DEN BOSCH   |   JENS VANDENBERK

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions