Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/10/2021 13:40 - Jumping

Top 5-klassering voor Gregory Wathelet!

Na twee Longines Global Champions Tour in Samorin is onze landgenoot Gregory Wathelet deze week afgereisd naar het zuiden van Portugal voor de vierde week van de Vilamoura Champions Tour. De dag startte daar vanmorgen met een 1.40m rubriek voor de CSI3* competitie en daarin wist Wathelet meteen voor een top 5-klassering te zorgen met de 8-jarige Calciet EB Z (Cornet Obolensky). Wathelet hield het zowel in de 1ste als in de 2de fase foutloos en met zijn tijd van 27.55 seconden wist hij beslag te leggen op de 5de plaats.

 

Bovenaan het klassement zagen we de Luxemburger Victor Bettendorf. Die had voor deze ochtendrubriek de 9-jarige ruin Simolo de La Roque Z (Spartacus TN) gezadeld en wist de concurrentie voor te blijven met een finishtijd van 26.50 seconden. De 2de plaats ging naar onze Noorderburen met amazone Mel Thijssen en de 10-jarige ruin Gaudi (Lexicon). Zij deed in de 2de fase een goede poging, maar kwam met haar tijd van 26.90 seconden uiteindelijk een kleine halve seconde tekort voor de winst. De Ier Trevor Breen volgde hier op de 3de plaats met de 9-jarige Dancing Wolf O.L (Mylord Carthago). Hij wist de klok stil te zetten op 27.08 seconden.

 

TAGS   |   GREGORY WATHELET   |   MEL THIJSSEN   |   TREVOR BREEN   |   VICTOR BETTENDORF

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions