Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/10/2021 06:56 - Jumping

Topdag voor Jessica Geurt onder Spaanse zon!

Na een weekje onderbreking wordt er dinsdag opnieuw internationaal gesprongen op de Mediterranean Equestrian Tour van het Spaanse Oliva. De eerste dagen stonden ook ditmaal volledig in het teken van de jonge paarden en dat leverde gisteren enkele topklasseringen op voor onze landgenote Jessica Geurts.

 

Nadat Geurt op dinsdag ook al voor een foutloze ronde wist te zorgen tijdens de openingsrubriek voor de 7-jarige paarden kroonde ze zich gisteren tot winnares van de rubriek voor 7-jarige paarden. Ze kon daarvoor rekenen op de ruin Obi Van Klapscheut, een zoon van Cooper van de Heffinck. In een barrage waarvoor zich 10 combinaties wisten te plaatsen snelde zij naar een finishtijd van 36.81 seconden en daarmee wist zij de concurrentie achter zich te laten. Eerder op dag had Geurts met de ruin Pittman V/H Lilleveld (Diamant de Semilly) trouwens ook al een 2de plaats weten te behalen in de rubriek voor de 6-jarige paarden.

 

De 2de plaats bij de 7-jarige paarden was ook voor ons land en daarvoor zorgde Andres Vereecke met de merrie Coconut Van Paemel Z (Cicero Z Van Paemel). Ook hij wist het in de barrage foutloos te houden, maar hij deed er 37.51 seconden over om de finishlijn te bereiken. De Brit William Fletcher vergezelde onze landgenoten op het podium op de 3de plaats. Hij zette met de ruin Baloutero (Balou Mena Gii) een tijd van 37.91 seconden op het scorebord.

 

Verder was er voor ons land ook nog een 5de plaats voor Constant van Paesschen met Opalocka du Roton (Thunder van de Zuuthoeve) en een 10de plaats voor Simon Morssinkhof met Dynamite vh Legita Hof Z (Diamant de Semilly).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions