Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/10/2021 22:36 - Jumping

Vermeir verkoopt N-Joy van 't Hellewater!

Enkele dagen na zijn 3de plaats in de CSI4* GP van St. Lô  ziet onze landgenoot Wilm Vermeir een van zijn aankomende talenten uit zijn stallen vertrekken. Via zijn sociale media maakte Vermeir namelijk bekend dat hij afscheid heeft moeten nemen van de 8-jarige ruin N-Joy Van ’t Hellewater. Het fokproduct van Gert De Maeyer en Nancy Roelants verhuist naar de Verenigde Staten en zal in de toekomst aan de start verschijnen onder het zadel van Quentin Judge.

 

N-Joy Van ’t Hellewater is een zoon van Elvis Ter Putte en Bentley van de Heffinck en kreeg zijn opleiding als 4- en 5-jarige onder het zadel van Rhune Lambrecht. Als 6-jarige was het amazone Femke De Graaf die plaatsnam in het zadel van de bruine ruin. Zij waren succesvol op zowel nationaal als internationaal niveau met overwinningen in onder andere Lier en Knokke.

 

Begin vorige zomer nam Wilm Vermeir dan de teugels over en ook hij wist er verschillende topklasseringen mee te behalen. Zo wonnen zij vorige maand tijdens hun laatste gezamenlijk optreden in het Zwitserse Ascona nog een 1.45m rubriek en werden ze 7de in een 1.50m rubriek.

 

TAGS   |   QUENTIN JUDGE   |   WILM VERMEIR

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions