Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/10/2021 07:27 - Jumping

Gilles Thomas moet afscheid nemen van Konak

Transfernieuws uit de stallen van onze landgenoot Gilles Thomas... Via zijn sociale media liet hij gisterenavond namelijk weten dat hij afscheid heeft moeten nemen van zijn 11-jarige ruin Konak, het paard dat hem in 2019 de Belgische titel schonk bij de Young Riders. De zoon van Nabab de Rêve en Cash werd verkocht naar de Verenigde Staten, waar amazone Chandler Meadows in de toekomst plaats zal nemen in het zadel van de bruine ruin.

 

Konak werd gefokt door Jef Hens en Marc Van Dijck en was gedurende heel zijn carièrre tevens ook in eigendom van dit duo. Gilles heeft Konak als 4-jarige ook een aantal keren op wedstrijd uitgebracht, maar het waren voornamelijk Jordy Oostvogels en Mike Vanhaudt die Konak als jong paard opleidde. Als 7 jarige nam Gilles Thomas dan definitief de teugels over en volgde de ene klassering na de andere. Zo wonnen ze naast het Belgisch Kampioenschap voor Young Riders ook de CSI2* Grote Prijzen van Moorsele en Lier en wonnen ze rubrieken in Lier, Opglabbeek en Bonheiden.

 

Eind vorige maand sprongen Thomas en Konak in Lanaken nog naar een 3de plaats tijdens het Belgisch Kampioen voor Seniors. 

 

TAGS   |   GILLES THOMAS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions