Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/10/2021 21:38 - Jumping

Balkje houdt Ludo Philippaerts van GP-winst…

Ludo Philippaerts is een van de landgenoten die deze week onze nationale driekleur verdedigde op de Sunshine Tour van het Spaanse Vejer de la Frontera. Philippaerts wist zich eerder deze week al enkele keren in de prijzen te rijden en ook in de CSI3* GP was hij vanmiddag een van de prijswinnaars. Philippaerts verscheen aan de start met zijn 10-jarige schimmel Laurier (VDL Zirocco Blue) en was na een foutloze basisomloop een van de 7 combinaties die zich wisten te plaatsen voor de barrage. Daarin wist hij in 42.18 seconden ook de allersnelste tijd neer te zetten, maar een foutje zorgde ervoor dat hij uiteindelijk vrede moest nemen met de 4de plaats.

 

Daardoor was het de Zwitser Alain Jufer die de overwinning wist op te eisen. Hij hield met de 12-jarige Cornet MM (Cornet Obolensky) wel alle balken in de lepels en dit in een tijd van 44.08 seconden.

 

De Amerikaanse amazone Zazou Hoffman volgde na Jufer op de 2de plaats. Zij had de 10-jarige Bloom du Plessis (Orient Express HDC) gezadeld die ze naar de eindmeet wist te sturen in 44.95 seconden. De laatste die de prestatie van Philippaerts nog wist te overtreffen was de Zwitser Peter Burri en dit met de eveneens 10-jarige Dubai 64 (Chin Champ). Hij wist in de barrage de klok te stoppen op 47.42 seconden.

 

TAGS   |   ALAIN JUFER   |   LUDO PHILIPPAERTS   |   PETER BURRI   |   ZAZOU HOFFMAN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions