Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/10/2021 21:18 - Jumping

Kim Thiry 4de in de CSI2* GP van Opglabbeek!

Met nog 2 Grote Prijzen op het programma was het vanmiddag een belangrijke namiddag in het Limburgse Sentower Park. De eerste Grote Prijs die er werd afgewerkt was direct die van de CSI2* GP en dat bleek een lastige opgave te zijn. Van de 44 combinaties die aan de start verschenen van deze 1.45m hoge Longines Rankingproef wisten er slechtst 6 de basisomloop foutloos af te leggen en zo een ticket voor de barrage te bemachtigen. Daarbij behoorde met Kim Thiry en zijn 12-jarige ruin Casaleo Z (Cicero Z van Paemel) ook een landgenoot. Thiry liep in de barrage echter tegen 2 springenfouten aan en strandde zo uiteindelijk net naast het podium op de 4de plaats.

 

Bovenaan het klassement zagen we de Ier Bertram Allen met de 9-jarige merrie Madorada DW (Breemeersen Adorado). Allen slaagde er wel in om alle balken in de lepels te houden en met zijn finishtijd van 37.98 seconden mocht hij dus de hoofdprijs in ontvangst nemen.

 

Het zilver ging naar de Zweedse amazone Angelie Von Essen. Ook zij wist met de 13-jarige hengst Daniel (Heartbreaker) in de barrage voor een foutloze ronde te zorgen, maar zij deed er in 40.46 seconden wel ruim 3.5 seconden langer over dan Allen. De Fransman Robinson Maupiler vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij zette met de 12-jarige Very Good de La Bonn (Berlin) in 35.31 seconden de snelste tijd op het scorebord, maar liep daarbij helaas ook tegen 4 strafpunten aan.

 

Jens Vandenberk werd nog 7de met zijn 16-jarige hengst Faldiano (Hearbreaker), terwijl Claire Putters de 8ste plaats voor haar rekening nam met Copain de Muze (Bamako de Muze).

 

TAGS   |   ALLEN BERTRAM   |   ANGELIE VON ESSEN   |   KIM THIRY   |   ROBINSON MAUPILER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions