Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/10/2021 17:47 - Jumping

Dennis Caubergs begint de dag op het podium!

Ook in het Sentower Park van Opglabbeek waren ze vandaag toe aan de slotdag en die startte vanmorgen met een 1.40m rubriek in 2 fasen. Daarin wist onze landgenoot Dennis Caubergs een podiumplaats te scoren met de 11-jarige ruin Cor Vd Driehoeven Z (Calvaro Z), met wie hij gisteren ook al 10de was. Caubergs kruiste in de 2de fase de meet in 24.28 seconden en dit leverde hem een 3de plaats op.

 

Bovenaan het podium kregen we net als vrijdag tijdens de 1.35m rubriek de Russische amazone Veronika Shchekoturova. Zij had opnieuw de 13-jarige Cool Pleasure (Canterbury) gezadeld en met een tijd van 23.71 seconden wist ze dus opnieuw de concurrentie te verschalken. Verder wist ook de Nederlander Gerben Morsink de prestatie van Caubergs nog te verbeteren. Hij nam de 2de plaats voor zijn rekening nadat hij met de 7-jarige merrie Carina Z (Carthino Z) een tijd wist neer te zetten van 23.98 seconden.

 

Verder zagen we voor ons land nog een 7de plaats voor Jens Vandenberk met Cynthia Z (Calvados Z), een 8ste plaats voor Guy Beyers met Mito Vd Zilverenhoek (Mylord Carthago), een 12de plaats voor Bjorn Vandenbossche met Juristo van het Hagenhof (Elvis Ter Putte), een 13de plaats voor Louise Losfeld met Fabulous (President) en een 14de plaats voor Jens Thys met Quasmo CK Z (Quasimodo Z).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions