Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/10/2021 17:36 - Jumping

Belgen domineren ochtendrubriek in St. Lô!

Op de internationale jumping van het Franse St. Lô startte de slotdag vanmorgen met een 1.45m rubriek voor de ruiters en amazones van de CSI4* competitie. Die werd volledig gedomineerd door onze landgenoten met op kop Koen Vereecke en de 10-jarige hengst Lector Vd Bisschop (Bamako de Muze). Vereeck spurtte in de 2de fase naar de eindmeet in 24.86 seconden en daarmee stond hij op kop van een integraal Belgisch podium.

 

Op de 2de plaats zagen we hier de snelle amazone Charlotte Philippe met haar 9-jarige merrie Godiva S (Andiamo). Ook zij wist in de 2de fase de 0 op het scorebord te houden, maar ze deed er in 25.84 seconden net geen volle seconde langer over dan Vereecke. De jonge Thibeau Spits vervolledigde het podium op de 3de plaats. In het zadel van zijn 12-jarige ruin Juragold Bormes (Contact van de Heffinck), met wie hij vorige week in Lier nog tweemaal 2de wist Spits in de 2de fase een tijd van 26.56 seconden op het scorebord te brengen.

 

Verderop in het klassement was er dan ook nog een 5de plaats voor Leonie Peeters met Tinkoucha Hero Z (Tinka’s Boy) en een 9de plaats voor Dominique Hendrickx met No-Comment de Septon (Jenson van ’t Meulenhof).

 

TAGS   |   CHARLOTTE PHILIPPE   |   KOEN VEREECKE   |   LEONIE PEETERS   |   THIBEAU SPITS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions