Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/10/2021 23:17 - Jumping

Hannes Symons beste Belg in Opglabbeek!

In het Sentower Park van Opglabbeek werd de dag vanavond afgesloten met de hoofdrubriek van de dag, waarin de hindernissen op een hoogte van 1.45m stonden. Limburger Hannes Symons wist daarin voor de beste Belgische prestatie te zorgen met zijn 10-jarige ruin Cayadix Hero Z (Cadence Van ’T Gelutt Z). Symons, die zich ook donderdag al wist te klasseren in de 1.40m rubriek, wist wel alle balken netjes in de lepels te houden, maar zag een plekje in de barrage aan zijn neus voorbijgaan nadat hij tegen 1 strafpuntje voor tijd aanliep. Het leverde hem uiteindelijk toch nog een 8ste plaats op.

 

Zeven combinaties wisten zich dan weer wel te plaatsen voor de barrage en daarin was het de Italiaan Alberto Zorzi die met de overwinning ging lopen. De stalruiter van Jan Tops was vergezeld van de 11-jarige merrie Zantana Z (Zandor) en met een foutloze rit in 38.99 seconden wist hij alles en iedereen achter zich te houden.

 

De andere podiumplaatsen gingen beiden naar Duitsland met op de 2de plaats Tobias Meyer en de 10-jarige Take A Last Chance van de Braembeier – H (President). Ook hij wist het in de barrage foutloos te houden, maar deed er in 39.62 seconden net iets langer over. Met een tijd van 36.61 seconden kwam de snelste barragerit echter van zijn landgenoot Torben Köhlbrandt met de 9-jarige hengst Happy Time. Hij liep daarbij echter ook tegen 4 strafpunten aan waardoor hij finaal pas 3de eindigde.

 

Voor Dennis Caubergs was er nog een 10de plaats met Cor Vd Driehoeven Z (Calvaro Z) en Jens Thys werd nog 12de met Quasmo Ck Z (Quasimodo Z).

 

TAGS   |   ALBERTO ZORZI   |   HANNES SYMONS   |   TOBIAS MEYER   |   TORBEN KöHLBRANDT

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions